Hoppa till sidans innehåll

KANONLOPPET

30 SEP 2018 17:53
Snart dags för Kanonloppet anno 2018
  • Skapad: 30 SEP 2018 17:53

Björklinge SOK har sedan länge åkt till Åland på träningshelg i samband med Kanonloppet. I år går loppet lördagen den 13 oktober. Man bokar bil/färja själv men det är förstås toppen om man kan samåka med någon. Sedan bor vi tillsammans i träningshallen i Jomala. Där finns enklare madrasser att sova på - det är gott om plats men vi brukar av någon anledning hamna i konferensrummet. I hallen tränar vi olika saker efter tycke och smak och vår ordförande har på sina axlar att ordna årets tipsrunda. Det finns dusch och bastu och kök (vi brukar samordna matlagningen).

De flesta brukar ta båten på fredagseftermiddagen men det går även en kvällsbåt, då kommer man väldigt sent till Mariehamn dock. Hem bär det, för de flesta, av på söndagen. (tror dock att det går en kvällsbåt på lördagen också). Vill man springa loppet men bo mer ståndsmässigt så bekostar man i så fall detta själv.

Anmäl deltagande i något av loppen till Dan Larsson senast den 8 oktober.

Länk till loppets hemsida hittar du HÄR

Mejladress till Dan Larsson HÄR

Länk till Viking line HÄR

Själv hade jag ingen koll på datum så jag har bokat bort mig på annat. Men ni som har möjlighet - åk med! Det är mysigt på Åland och har man bil finns ju tid till att hitta på annat också. Senast jag och sonen var med så badade vi på det fina badhuset i Mariehamn.Loppen är också fina och så får man ju umgås med härliga klubbkompisar också!

Skribent: Maria Wilke
Epost: Adressen Gömd

 

 

  

Webansvarig: Maria Wilke This is a mailto link

Vi finns även på Facebook

Postadress:
Björklinge SOK
Dan Larsson, N.Tibblev. 19
74364 Björklinge

Kontakt:
Tel: 018370814
E-post: This is a mailto link