Ändring angående anmälningsavgifter

23 FEB 2012 21:05
Styrelsen har tagit beslut om att klubben ersätter anmälningsavgift upp till max 200kr, oavsett hur hög avgiften är, förutsatt att du tävlar för klubben.
  • Uppdaterad: 20 FEB 2016 14:42

Tidigare gällde att klubben endast ersatte anmälningsavgift om denna var lägre än 200kr.

Beslutet gäller tills vidare, under förutsättning att klubbens kassa har ekonomiskt utrymme för det.

Exempel 1: Om din anmälningsavgift är 350 kr så ersätter klubben 200, du betalar 150 kr själv.

Exempel 2: Om din anmälningsavgift är 180 kr så ersätter klubben 180 kr, du betalar inget själv.

Kvitto där det framgår att du betalt anmälningsavgift samt bevis på slutförd tävling (t.ex resultatlista) lämnas till kassören.

Observera att när det gäller flera lokala/regionala tävlingar så anmäler klubben tävlande gemensamt. Ta kontakt med sektionsansvarige om du är osäker på vad som gäller för den tävling du tänker delta i.

Skribent: Maria Wilke

Webansvarig: Maria Wilke This is a mailto link